×
Kontantpris: 3.095.000 kr.

Hedegårdvej 21, Rønslunde, 7361 Ejstrupholm

Boligen

  • Kontantpris kr. 3.095.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 225
  • Udhus 339
  • Værelser 5
  • Grundareal 8.952
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.930
  • Byggeår 1950

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Hedegårdvej 21, Rønslunde, 7361 Ejstrupholm
Plantegning Hedegårdvej 21, Rønslunde, 7361 Ejstrupholm

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

60 22 57 14

Velkommen til denne smukt beliggende ejendom i landlige omgivelser i Ejstrupholm! Fra ejendommen har du en betagende udsigt over det omkringliggende landskab og skaber en atmosfære af ro og fred.
 
Dette imponerende hjem strækker sig over 225 m2 og stråler af charme og elegance.
 
Med to etager byder det på rigelig plads til hele familien. Når du træder ind i huset, bliver du mødt af et rummeligt køkken-alrum, der er hjertet i hjemmet. Dette område er designet til at samle familie og venner og er ideelt til underholdning og hyggelige sammenkomster.
 
Den moderne indretning og de stilfulde detaljer tilføjer et strejf af luksus til rummet.
 
Huset byder også på to badeværelser, der er elegant udført med moderne bekvemmeligheder og kvalitetsmaterialer. Dette sikrer, at komforten og bekvemmeligheden er i top, uanset hvor i huset du befinder dig.
 
Med fire soveværelser er der rigelig plads til hele familien. Disse soveværelser tilbyder et privat og afslappende tilflugtssted, hvor man kan lade op efter en lang dag. De er designet med fokus på komfort og stil og sikrer en god nats søvn.
 
Udover det imponerende hus finder du også et stort udhus på hele 339 m2. Dette udhus giver en fantastisk mulighed for opbevaring af bil, værksted eller andre hobbyer og interesser. Med så meget plads er der ingen grænser for, hvad du kan bruge dette rum til. Men det er ikke alt!
 
Ejendommen byder også på et charmerende orangeri på hele 44 m2. Dette smukke og lyse rum er perfekt til at dyrke planter og skabe en lille oase indendørs.
 
Med store vinduer, der lukker masser af naturligt lys ind, kan du nyde haven og naturen året rundt.
 
Huset er omgivet af en stor grund, der udgør hele 8.952 m2. Denne rummelige ejendom giver masser af muligheder for udendørs aktiviteter, havearbejde eller bare at nyde den naturskønne udsigt.
 
Den landlige beliggenhed tilbyder fred og ro væk fra byens travlhed og er perfekt til dem, der søger en idyllisk livsstil.
 
Det bemærkes at lade tættest på vejen ikke medfølger.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl