×
Kontantpris: 3.675.000 kr.

Kløvertoften 55, 7100 Vejle

Boligen

  • Kontantpris kr. 3.675.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 169
  • Værelser 5
  • Grundareal 920
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.828
  • Byggeår 2003

Plantegninger

Plantegning Kløvertoften 55, 7100 Vejle

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

60 22 57 14

Vil du bo på Store Grundet?

Velkommen til dette rummeligt etplanshus beliggende i et af Vejle mest attraktive områder. 
 
Med et samlet boligareal på 169 kvadratmeter er dette hus ideelt designet til komfort og praktisk hverdagsliv. 
 
Den indre boligplanløsning indeholder 4 separate soveværelser fordelt på en forældre- og en børneafdeling. Dette gør huset ideelt for en familie, hvor hvert familiemedlem kan have deres eget private rum. I forældreafdeling forefindes desuden walk-in og badeværelse, der inkluderer badekar med spafunktion. 
 
Derudover er huset også udstyret med en stor og indbydende stue. Dette opholdsrum er hjertet i hjemmet, hvor familien kan samles til afslappet hygge, se tv, spille spil eller blot nyde hinandens selskab. 
 
I sammenhæng med stuen findes et moderne køkken, som blev udskiftet i 2018 inklusiv nye hårde hvidevarer. Køkkenet tilbyder perfekte betingelser for madlavning, uanset om det er en hurtig hverdagsmiddag eller en mere den helt store weekendmenu. Viktualierummet, som er i forbindelse med bryggers, sikrer, at man aldrig løber tør for opbevaringsplads på trods af det rummelige køkken. 
 
De udendørs faciliteter er lige så imponerende, som de indendørs. I 2020 blev en ny flisebelagt indkørsel lagt, og der blev tilføjet belægning rundt om huset med samme flisedesign. Disse tilføjelser har givet ejendommen et opdateret, nydeligt og tiltalende udseende. I 2021 blev der også tilføjet en imponerende terrasse på 70 kvadratmeter til ejendommen. Denne rummelige terrasse tilbyder et ideelt sted for udendørs underholdning, afslapning i solen, eller blot at nyde udsigten over den smukt anlagte have. 
 
Husets placering på Store Grundet er ideel både for naturelskere og dem, der værdsætter byens bekvemmeligheder. Det ligger tæt på både skov og motorvej, hvilket betyder, at både naturoplevelser og hurtig adgang til byens faciliteter er inden for rækkevidde. Vejle centrum ligger også i bekvem afstand, hvad enten det foregår i bil, på cykel eller til fods og giver let adgang til shopping, spisesteder og kulturelle attraktioner. 
 
Familier vil især sætte pris på, at både Lukasskolen og institutionen Trip Trap Træsko er få hundrede meter væk. Endvidere er indkøbsmuligheder kun 1,5 km. Væk, hvor også Novaskolen samt institutionen Galaksen ligger. Dette gør Kløvertoften 55 ideel for familier med børn, da skole, børnepasning og indkøb er lette at komme til.Samlet set er Kløvertoften 55, Vejle en veludformet og smagfuldt moderniseret ejendom, der tilbyder et komfortabelt og bekvemt boligvalg for enhver moderne familie.
 
Køber gøres opmærksom på at  vurderingsstyrelsen har ændret den foreløbige grundværdi fra 2.216.000 til 1.188.000.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl