Landbrug
Pris: 3.500.000 kr.
Nyhed
Fuldskærm
Billeder
Plantegning
Kort

Nyhed: Tykmosevej 6, Lindved , 7100 Vejle

Boligen

  • Pris kr. 3.500.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeLandbrug
  • Boligareal 231
  • Udhus 336
  • Antal værelser 7
  • Grundareal 20.000
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.653
  • Byggeår 1900

Afstande

3D TOUR

Stor landejendom MEGET tæt på byen

Er du til frisk luft og masser af plads? Så er Tykmosevej 6, Lindved lige noget for dig.

Her får du 231 m2 under tag, du får plads til heste og skulle der være brug for et stort værksted er her rigeligt med plads at indrette sig på.

Her kan I overtage en ejendom, som ikke bare er i god stand men også beliggende for sig selv ud til åbne marker. I kommer altså til at bo med god plads omkring jer, mens I stadig kun har få hundrede meter til Lindved. 

I årene fra 2002 og frem er ejendommen løbende vedligeholdt. Her kan I flytte direkte ind, og nyde de store lysindfald og en skøn fornemmelse af luft og rummelighed.

I stueplan får I et flot stort køkken, hvorfra der er udgang til et terrasse, hvor sommeraftenerne kan nydes i ro og mag. Køkkenet som er husets samlingspunkt ligger centralt og i direkte forbindelse med stuen. Stuen er et kapitel for sig selv, her giver den sublime opdeling et stort rum hvor lys og en fantastisk udsigt smelter sammen. 

Via den flotte entré i stueplan er her adgang til hele tre værelser. Stueplan byder herudover på en stor baggang, vaskerum samt fyrrum.

Sidst men ikke mindst skal husets fantastiske gildesal fremhæves. Her er plads til alle gæsterne, det store hobbyrum eller noget helt 3. kun tankerne sætter sin begrænsning. 

Fra entréen er ligeledes via trappe adgang op til førstesalen hvor der er yderligere to store værelser og et badeværelse venter. Herudover er her via trappe i baggang adgang til yderligere et disponibelt rum. 

Foruden stuehuset er her flere bygninger, herunder en stor åben dobbelt carport med stort værksted, en stor lade med højt til loftet, hvor man kan have et par heste gående eller lave drømmeværksted med plads til lift. 

Herudover er her en ældre stald som også anvendes som f.eks. værksted eller lager el. lign. 

Grundarealet som er på hele 20.000 m2 består udover den skønne have også på mulighed for etablering af hestefold, crossbane eller noget helt 3. Så hvad enten du har en hobby som kræver plads eller du har brug for et stort jordstykke, så er dette ejendommen for dig.

Ejendommen byder herudover på solceller som producerer strøm og vandbårne solfangere. På ejendommen er ligeledes indlagt lynhurtigt fiberinternet. 

Kontakt Vejle Mægleren allerede i dag for en fremvisning eller snup en 3d visning her på siden.

[saelger-fortaeller] Som nybagte forældre i 2001 gik vi en tur ned ad Tykmosevej med barnevognen og så en landejendom beliggende få hundrede meter fra villakvarteret. Vi var begge helt enige om, at det da måtte være det perfekte sted for en familie at slå sig ned, når man gerne ville tættere på naturen og have luft omkring sig. Tæt på skole, kammerater, indkøb og optimale transport muligheder til kommende job.

Skæbnen ville at ejendommen kom til salg, og vi slog straks til. Der var nogle ting der skulle ordnes, men alle ydre rammer var perfekte for os og der var højt til himlen.

Drømmen om god plads til børn, deres kammerater og dyr, og en tilværelse i harmoni med naturen har vi fået udlevet til fulde, og ejendommen er løbende blevet udviklet i takt med ønsket om mere plads, og med et gennemgående fokus på den grønne omstilling. Der er derfor skiftet fra olie til træpiller, solvarme, solpaneler og senest ladestation til Elbil.

Mange forskellige dyr har igennem årene taget ophold på gården. Grise, får, heste, hunde, katte, kaniner, hamstre og senest vores Æsel, Bondo, som sammen med sin trofaste makker stadig afgræsser den tilstødende græsmark.

20 år fantastiske år er gået og nu er tiden inde til at forfølge nye drømme. Drømme hvor der ikke er behov for så meget plads, hverken i bygninger eller omgivende arealer. Men alle de dejlige minder dem tager vi med. [/saelger-fortaeller]

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Tobias Meng

60225714


×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl